Vols conèixer com desconnectar digitalment d'una relació? Vine el 14 de maig al Canòdrom de 10 a 12h i t'ho expliquem

Les violències masclistes digitals són un fenomen emergent i encara força desconegut, i suposen un obstacle a l'hora d'habitar lliurement internet i els espais digitals. A més, la línia d’atenció a les violències masclistes Fembloc ha detectat que el gruix de les violències masclistes digitals es donen al voltant de les separacions en el marc de les relacions sexe-afectives. Per això Fembloc presenta la Guia Desconnecta del teu ex, un recurs que ofereix eines i metodologies per saber com prevenir o mitigar possibles violències masclistes digitals comunes en el marc de les relacions de parella i exparella.

A la presentació l'equip de Fembloc farà un recorregut per a conèixer a fons aquesta Guia i presentarem de manera dinàmica i participativa algunes de les estratègies i eines claus per detectar i respondre a possibles violències digitals associades a l'àmbit de les relacions sexe-afectives, com poden ser l'assetjament, el control i vigilància o amenaces i xantatge.

Per a qui aquesta presentació?

  • Per a qualsevol professional que acompanya i dona suport a persones que han confrontat violències masclistes.
  • Per a qualsevol professional que acompanya persones que podrien enfrontar VMD per part de les parelles o exparelles.
  • Per a qualsevol professional interessada a entendre millor les VMD a l'àmbit de les relacions sexe afectives.

Inscripció

Activitat finançada per el Ministerio de Igualdad, Direcció General de Feminismes de la Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona.


Qui som?

FemBloc és una línia d'atenció feminista que acompanya i dona suport a persones o col·lectives que enfronten Violències Masclistes Digitals (VMD), les persones del seu entorn i les professionals del circuit d'atenció a les Violències Masclistes.

Som una col·lectiva formada per expertes en seguretat holística amb perspectiva feminista i interseccional, i comptem amb expertes de seguretat digital, advocades i psicòlogues. Des de Fembloc també impartim formacions i tallers, desenvolupem investigacions sobre VMD i creem materials didàctics i de sensibilització. + info: https://fembloc.cat/

La línia d'atenció a les violències masclistes digitals, FemBloc, està activa i et pots adreçar a nosaltres per a qualsevol consulta o ajuda que necessitis. Atenem de dilluns, dimarts i dijous de les 10:00 a les 19:00. Si voleu contactar amb la línia d'atenció, us podeu adreçar a atencioatfembloc [ punto ] cat (atencio[at]fembloc[dot]cat) o per Whatsapp, Telegram o Signal a través del 643 528 573.