Bios

Notícies

Recull de diferents col·laboradores

Politòloga de formació, llicenciada en ciències polítiques el 1998, màster en polítiques públiques i socials, i doctorand en la a matèria. Es dedica a la Recerca Social i a la Docència.

Propera a les Noves Tecnologies per afició que la fa participar activament en col.lectius i associacions relacionades amb les TICS com Riereta, Telenoika, Indymedia, r23.cc i Kaoxx, entre d'altres.

Cantant de vocació, després d'estudiar solfeig i realitzar cursos de piano i cant coral, combinats amb cursos de dansa i teatre, posa la veu, i els seus efectes, entre la música electrònica de La Màquina de Turing, Anular i POLSSONICA.

Aparentment disciplines divergents, però combinades permeten dotar de punyents continguts les creacions artístiques i de creativitat les tasques més politològiques. Tot això mitjançant l'ús i el gaudiment de les tecnologies de la informació i comunicació.

Li agrada viatjar, les flors de bach, la música, patinar, les relacions socials i creure que un món millor és possible.

més infos:

nupolar
anular
la màquina de turing
polssònica
riereta
telenoika
costellam
indymedia barcelona

ona

Actualmente Alex coordina un proyecto internacional llamado "Asegurar libertades en línea y fuera de línea para las mujeres: expresión, privacidad e inclusión digital". Es socióloga e investigadora de las TIC para el bien común y posee un doctorado en economía social. Durante la última década, ha estado involucrada en el desarrollo de iniciativas de soberanía tecnológica para la transformación social y política dentro de las comunidades vecinales, redes de investigación activista, movimientos sociales, adolescentes inmigrantes y grupos de mujeres. Tambien es la editora de dos libros sobre el tema de la soberanía tecnológica;