Upcycling/Supra-reciclant Android: Segueix utilitzant el teu telèfon amb programari lliure!

Imatge
Àmbits Temàtics

[original en anglès]

Cada any, els fabricants produeixen 1.500 milions de telèfons intel·ligents a tot el món i, per desgràcia, probablement també es llencen després del que sol ser una vida útil del maquinari massa curta. Els residus electrònics augmenten cada any. L'energia necessària per produir els dispositius és extremadament alta, i la cadena de fabricació i subministrament abasta el món diverses vegades. Amb Upcycling Android abordem el problema allargant la vida útil del maquinari dels telèfons i, en particular, dels dispositius Android!

Renova i segueix utilitzant el teu telèfon amb programari lliure!

Cada vegada que continuem utilitzant el nostre telèfon actual en comptes de comprar-ne un de nou, ajudem a evitar la producció de nous telèfons i l'augment dels residus electrònics. "Upcyling Android" és una iniciativa per superar l'obsolescència del programari i allargar la vida útil del nostre maquinari amb l'ajuda del programari lliure. Reciclar els nostres dispositius d'aquesta manera és un pas important per repensar el nostre consum lineal i a curt termini de dispositius electrònics a favor d'una economia circular. Expliquem les connexions, oferim ajuda i fem escoltar la teva veu pels qui prenen decisions.

Activa't! Ajuda al medi ambient, estalvia diners i utilitza el Programari Lliure com a eina d'autodeterminació i contra el malbaratament i l'obsolescència

Carta oberta: el dret universal d'instal·lar qualsevol programari en qualsevol dispositiu

El disseny de programari és crucial per a l'ecodisseny i la sostenibilitat de productes i maquinari. Els sistemes i serveis de programari lliure permeten la reutilització, la reutilització i la interoperabilitat dels dispositius. El dret universal a triar lliurement sistemes operatius, programari i serveis és crucial per a una societat digital més sostenible.

Llegiu la nostra carta oberta sobre "El dret universal d'instal·lar qualsevol programari en qualsevol dispositiu" que cobreix quatre demandes bàsiques que permeten un ús més sostenible dels productes i dispositius electrònics a la Unió Europea.

Four symbols on a postcard representing the four core demands of the open letter