Trobada Feminista La Ve茂nal: Una televisi贸 comunit脿ria de Barcelona

Not铆cies

poster amb les activitats i una imatge d'una dona parlant p煤blicament a mani
01.11.2022 - 07:51
脌mbits Tem脿tics: 
脌mbits de Treball: 

馃摵馃挏Estem inaugurant el CANAL FEMINISTA DE LA VE脧NAL i volem que siguis part!

L'objectiu 茅s crear un espai on persones i col路lectius de l'脿mbit ens puguem con猫ixer, generar comunitat i compartir experi猫ncies Treballar tot-plegades per a donar-li visibilitat als nostres treballs amb una perspectiva feminista i comunit脿ria des de l'audiovisual.

*Espai no mixt i obert a la diversitat (LGTBI++, migrants i altres sou benvingudes).

馃挏鉁 TROBADA HOL脫 FEMINISTA
馃搯 08 de novembre
鈱17.30 h
馃搷La Raposa 鈥 Poble Sec | Carrer de Tapioles 47

Inscripcions a info [arroba] laveinal.cat o pel FORMULARI DE CONTACTE del web

Qu猫 es La Ve茂nal?

Defensem el dret a la informaci贸, a la comunicaci贸 i la llibertat d鈥檈xpressi贸, la igualtat i el respecte a la diversitat de totes les persones.
脡s per aix貌 que hem constru茂t un mitj脿 de comunicaci贸 des dels barris i pels barris, propi i accessible, que faciliti difondre el seu propi relat de la ciutat i determinar els debats necessaris, amb una perspectiva comunit脿ria, cr铆tica i lliure d鈥檌nteressos econ貌mics, corporatius i partidistes.
Volem una ciutat on tothom pugui exercir de manera efectiva el dret a la comunicaci贸 i la informaci贸, amb un enfocament ve茂nal i popular, fent visible la multiplicitat de realitats i veus dels barris de la ciutat que ara s贸n excloses de les narratives dels mitjans. Hem creat una eina que permet a la poblaci贸 de Barcelona dir la seva.
La Ve茂nal est脿 impulsada per col路lectius de v铆deo participatiu i comunicaci贸 comunit脿ria. 脡s un mitj脿 de gesti贸 comunit脿ria i compta amb finan莽ament p煤blic i independent.