Trobada Feminista La Veïnal: Una televisió comunitària de Barcelona

Imatge
Àmbits Temàtics
Àmbits de Treball

📺💜Estem inaugurant el CANAL FEMINISTA DE LA VEÏNAL i volem que siguis part!

L'objectiu és crear un espai on persones i col·lectius de l'àmbit ens puguem conèixer, generar comunitat i compartir experiències Treballar tot-plegades per a donar-li visibilitat als nostres treballs amb una perspectiva feminista i comunitària des de l'audiovisual.

*Espai no mixt i obert a la diversitat (LGTBI++, migrants i altres sou benvingudes).

💜✊ TROBADA HOLÓ FEMINISTA

📆 08 de novembre

⌛17.30 h

📍La Raposa • Poble Sec | Carrer de Tapioles 47Inscripcions a infoatlaveinal [ punto ] cat (info[at]laveinal[dot]cat) o pel FORMULARI DE CONTACTE del web

 

Què es La Veïnal?

Defensem el dret a la informació, a la comunicació i la llibertat d’expressió, la igualtat i el respecte a la diversitat de totes les persones.

És per això que hem construït un mitjà de comunicació des dels barris i pels barris, propi i accessible, que faciliti difondre el seu propi relat de la ciutat i determinar els debats necessaris, amb una perspectiva comunitària, crítica i lliure d’interessos econòmics, corporatius i partidistes.

Volem una ciutat on tothom pugui exercir de manera efectiva el dret a la comunicació i la informació, amb un enfocament veïnal i popular, fent visible la multiplicitat de realitats i veus dels barris de la ciutat que ara són excloses de les narratives dels mitjans. Hem creat una eina que permet a la població de Barcelona dir la seva.

La Veïnal està impulsada per col·lectius de vídeo participatiu i comunicació comunitària. És un mitjà de gestió comunitària i compta amb finançament públic i independent.