Taller d’autodefensa digital feminista per donestech a la V Trobada de Dones Feministes

Notícies

Cartell
28.01.2020 - 00:53
Adjunts: 
AdjuntMida
PDF icon Presentació2.27 MB
Data: 
dissabte, 1 febrer, 2020
Direcció: 
Trobada de Dones de Fort Pienc i Sagrada Família
Carrer Ausiàs March, 60
08010 Barcelona
Espanya
Àmbits Temàtics: 
Àmbits de Treball: 

Tenim el gust d'impartir un taller d’autodefensa digital feminista a la trobada. Us esperem! Inscripcions

DISSABTE 1 DE FEBRER DE 2019 DE 10 A 21h.

PROGRAMACIÓ:

10-14 h. Espai de debat i reflexió: "Sororitat al barri"
14-16 h. Dinar popular
16-18h. Tallers simultanis (gratuïts!)
19-21h. Karaoke i tancament de la Jornada

INFORMACIÓ TALLERS:

1. "Acroioga per a principants".  L' acroioga és una pràctica que es realitza per parelles i combina ioga, acrobàcia i massatge tailandès. Es treballa la consciència corporal, la força, l'agilitat i la confiança amb l'altre. Taller enfocat per a principiants en la pràctica que tinguin ganes de conèixer aquesta activitat.  A càrrec de Úrsula i Carlota

2. "RAPensem la música". Repetim taller per qui s'ho va perdre l'any passat. Taller de música per canviar el rumb del món: aprendre a identificar els mecanismes sexistes que ens afecten i tenim sovint normalitzats, reflexionar sobre aquests, des d'una mirada feminista i conèixer a través del rap una manera fàcil, alliberadora i gratuïta d'expressió sense censures. A càrrec de la Clika Pika, més que rap.

3. "Taller d’autodefensa digital feminista". Formació per identificar i combatre la violència masclista en l’entorn digital. Es tracta d’una activitat on reflexionarem sobre la seguretat i privacitat digital a Internet així com a les xarxes socials més utilitzades, des de la perspectiva de gènere holística. L’objectiu serà que les participants obtinguen estratègies individuals i col·lectives d’autodefensa. Es treballaran àmbits relacionats amb la privacitat i protecció digital, per tal de desenvolupar pràctiques més reflexives, tàctiques plaents i segures amb les tecnologies. A càrrec de Donestech.

4. "Jocs de rol feministes". Vols provar a jugar un joc de rol sobre el moviment feminista? #Feminism, una antologia de jocs escrits per feministes d'onze països diferents, ofereix breus aproximacions a diverses qüestions de gènere contemporànies. Vine a experimentar i agafar autoconsciència amb algun dels jocs que ens proposa aquest manual de Nosolorol. A càrrec de Zaída.