KIT D’AUTODEFENSA DIGITAL FEMINSITA RÀPIDA!

Imatge
Imatge
Imatge
Imatge

[español]

[català]

Des de F5, un projecte impulsat des de Donestech per a visibilitzar què són les violències masclistes digitals i donar eines per a combatre-les, hem creat una guia visual que ofereix eines i recursos essencials per afrontar les violències masclistes digitals des d'una perspectiva feminista i d'empoderament. Perquè el que passa a les xarxes també és real, i té un impacte molt més enllà de les pantalles. Aquesta publicació recull consells pràctics d’autodefensa i promou la resistència contra la bretxa digital de gènere, contribuïnt així a un món digital feminista.

A través de les il·lustracions de Clara Iris Ramos, aprofundeix en tres temàtiques bàsiques: la privacitat en línea, el control de les nostres imatges íntimes o privades, i com respondre en casos de control i vigilància. Així doncs, aprendràs a controlar la informació que comparteixes, fer sexting segur, o crear contrasenyes sòlides fortes, d’una forma didàctica i entenedora. Perquè volem que totes les persones es sentin còmodes i segures en línia independentment dels seus coneixements digitals.

Esperem que aquesta guia us sigui útil. Juntes aconseguim construir un món digital lliure i segur per totis. La xarxa és nostra!

Pots descarregar el Kit d'autodefensa feminista ràpida tant en castellà com en català. Per a més informació visita les nostres xarxes d'Instagram i Twitter (@stopvmo) i pàgina web stopviolenciesmasclistesonline.cat i les seves notícies a la web de DonesTech

 

-------------------------------

 

[español]

Desde F5, un proyecto impulsado desde Donestech para visibilizar que son las violencias machistas digitales y dar herramientas para combatirlas, hemos creado una guía visual que ofrece herramientas y recursos esenciales para afrontar las violencias machistas digitales desde una perspectiva feminista y de empoderamiento. Porque lo que pasa en las redes también es real, y tiene un impacto fuera de nuestras pantallas. Esta publicación recoge consejos y prácticas de autodefensa y promueve la resistencia contra la brecha digital de género, contribuyendo así hacia un mundo digital feminista.

A través de las ilustraciones de Clara Iris Ramos, profundizaremos en tres temáticas básicas: la privacidad en línea, el control de nuestras imágenes íntimas o privadas, y como responder en casos de control y vigilancia. Así pues, aprenderás a controlar la información que compartes, hacer sexting seguro, o crear contraseñas fuertes de una forma didáctica y fácil de comprender. Porque queremos que todas las personas se sientan cómodas y seguras en línea, independientemente de sus conocimientos digitales.

Esperamos que esta guía os sea útil. Juntes conseguimos construir un mundo digital libre y seguro para todes. ¡La red es nuestra!

Puedes descargar el Kit de autodefensa feminista rápida tanto en castellano como en catalán. Para más información visita nuestras redes de Instagram y Twitter (@stopvmo) y página web stopviolenciesmasclistesonline.cat y sus noticias en la web de DonesTech

 

Projecte desenvolupat amb el suport de:

Proyecto desarrollado con el soporte de:

logo de l'ajuntament (un escut a l'esquerra i el nom a la dreta)logo del ministeri d'igualtat de l'estat