DonesTech: XVIa Viquitrobada al Prat del Llobregat

Imatge
Àmbits de Treball

La XVIa Viquitrobada tindrà lloc al Prat de Llobregat, població situada al delta de Llobregat. Aquest esdeveniment organitzat anualment té l'objectiu de reunir la comunitat d'editors de la Viquipèdia en català i dels seus projectes germans, així com altres persones interessades en el coneixement lliure. Després d'unes quantes edicions de trobades disseminades pel territori de parla catalana s'ha optat per una trobada d'un sol dia, el dissabte 25 de novembre, al Centre Cívic Palmira Domènech, un espai que treballa amb la comunitat creant teixit social. Alhora, el seu focus és la ciència ciutadana i la dona. Aquestes jornades de proximitat i debat sociodigital estan organitzades per la comunitat d'Amical Wikimedia (amb el suport i ajuda de l'Ajuntament del Prat de Llobregat). Us hi esperem!

 

 Teniu dubtes i preguntes?

 

 
Infotaula esdevenimentViquitrobada 2023
 
Imatge
Tipus Trobada anual de viquipedistes
Data 25 de novembre de 2023
Durada 1 dia
Número d'edició 16a
2022 Modifica el valor a Wikidata
Tema Viquipèdia i projectes germans
Localització Centre Cívic Palmira Domènech (mapa)
Organitzador Amical Wikimedia
 

La Viquitrobada, com qualsevol trobada d'Amical, és un espai amigable, segur i lliure de comportaments indeguts. Seguint la nostra política d'espais segurs, no es tolerarà cap conducta irrespectuosa.

Som un espai inclusiu. No volem que ningú es quedi a casa per problemes derivats de la conciliació familiar. Si vols venir amb els teus petits, oferirem un servei de canguratge, avisa'ns enviant-nos un correu a secretariaatwikimedia [ punto ] cat (secretaria[at]wikimedia[dot]cat).