Donestech: Xerrada i taller d'autodefensa digital feminista a Sant Quirze del Vallès

Notícies

Xerrada: Ciberviolències de gènere: impacte als drets de les dones i estratègies de seguretat i apoderament digital

 

Data 17/11/2020

Hora 19:00 a 20:30h

Organitza Drets civils i gènere

Activitat adreçada a: Tothom

Lloc Streaming

Ponents: Laia Serra i Donestech

Dins dels actes del 25N, es realitzarà una xerrada sobre "Ciberviolències de gènere: impacte als drets de les dones i estratègies de seguretat i apoderament digital". Per participar-hi només cal que es inscriviu des d'avui fins els 15 de novembre. Us detalles més informació a continuació:

"Ciberviolències de gènere: impacte als drets de les dones i estratègies de seguretat i apoderament digital"

Les violències online, afectem cada dia a més dones i són presents en la nostra quotidianitat. Sabem identificar quines tipologies hi ha i quines conductes poden ser considerades delictives? Aquestes violències encaixen en les definicions legals de les violències masclistes? El Codi Penal recull tot el ventall de violències masclistes que succeeixen a Internet? Quins impactes tenen en les dones a nivell individual i col·lectiu? La resposta del sistema judicial és efectiva? Quan som professionals de les administracions, hem d'actuar? Quina responsabilitat tenen les empreses que gestionen les xarxes socials? Les dones agreujades saben com preservar la prova digital per evitar que els procediments legals es frustrin per manca de prova?

Inscripcions: Per accedir a aquesta activitat cal inscriure's a través del següent link https://forms.gle/Cf7RSFWWgWfAtUsw5, fins el 15 de novembre a les 22:00h. És facilitarà el link a cada persona inscrita, per accedir a la plataforma on es podrà participar de la xerrada.

 

 

Taller on-line d’autodefensa digital feminista

 

Data 26 i 27/11/2020

Hora 18:00 a 20:00h

Organitza Drets civils i gènere

Activitat adreçada a: Tothom

Lloc On-line

Ponents: Donestech

Dins dels actes del 25N, és dura a terme un taller sobre "Autodefensa digital femenina" els dies 26 i 27 de novembre.  Per participar-hi cal inscripció des d'avui fins els 24 de novembre.

Taller on-line d'autodefensa digital feminista

En aquest taller coneixerem les formes de violència masclista on-line i aprendrem estratègies per contrarestar-les i habitar internet de manera lliure i segura.

Inscripcions: per accedir aquesta activitat cal inscripció prèvia. https://forms.gle/PCWuetZjrcrcXCkq6, fins el 24 de novembre a les 22:00h. És facilitarà en link a cada persona inscrita per accedir a la plataforma on es podrà participar del taller.