Donestech: Taller online d'autodefensa digital feminista al Punt Lila de l'UAB

Notícies

cartell a les xarxes feminisme
Targeta portada
Targeta ciber-assetjament
Targeta violències sexuals
Targeta ciber-violències dins de la parella
Targeta atacs contra el moviment feminista i lgtbi
Targeta estratègies
20.10.2020 - 07:22
Adjunts: 
AdjuntMida
PDF icon Presentació del taller4.11 MB
Àmbits Temàtics: 
Àmbits de Treball: 

Donestech facilitarem la segona sessió d'aquesta innovadora iniciativa de formació en gènere pel Observatori per la igualtat UAB.

Eines per col·laborar al Punt Lila Virtual de la FMUAB

L’objectiu és exercir com a brigada del Punt Lila Virtual de la Festa Major de la UAB (2020), informant dels protocols i recursos de la UAB per abordar les situacions d'assetjament masclista i de violència de gènere, i acompanyant virtualment la persona agredida en els possibles casos d’agressió. Les funcions de la brigada són: 1) ser present als diferents actes i espais virtuals de la Festa Major de la UAB; 2) acompanyar les persones que pateixin una agressió masclista per tal de gestionar l'atenció al Punt Lila virtual; 3) Informar del Punt Lila virtual de la Festa Major i dels instruments i eines de que disposa la UAB per abordar les situacions d'assetjament i violències masclistes.

Es faran tres sessions de formació abans de la Festa Major, durant l’octubre de 2020. Les sessions estaran conduïdes per l'Observatori Noctàmbul@s (20 d'octubre), Dones Tech (22 d'octubre) i Ana Valencia i Andrea Ruedas, tècniques de la UAB (29 d'octubre). El dia de la Festa Major de la UAB  les persones que hagin assistit a totes les sessions de formació exerciran de brigades del Punt Lila Virtual.

Calendari: 20, 22 i 29 d'octubre i 5 de novembre del 2020 
Horari: Les sessions de formació s'ofereixen en edició de tarda (15.00 h a 18.00 h) (els dies de formació). El dia de la FMUAB es realitzarà una part durant la festa (a decidir)