Campanya de pressió contra la censura de Women on Web (dret a decidir sobre el propi cos) en l'estat espanyol

Notícies

Portem denunciant la censura per part de les ISPs (proveïdores d'internet) en l'estat espanyol de la web de Women on Web. Ara et demanem ajuda per pressionar i aconseguir el seu desbloqueig.

WoW va escriure tant a les ISPs com a la AEMPS (agència dependent del ministeri de sanitat) fa un parell de setmanes i no ha rebut resposta. Ara han escrit a la UE i l'ONU denunciant aquesta vulneració de drets.

El dilluns 22 de juny va començar la campanya de difusió i pressió cap a les ISP i el ministeri. Hi ha preparats alguns recursos per si us voleu sumar

La idea és aixecar la veu i que almenys donin explicacions, i que almenys es reobri debat sobre la creixent censura en l'estat espanyol i en general en el món, i sobre el mite també que és super legal avortar
aquí i que no hi ha travas. L'objectiu últim d'aquesta campanya és desbloquejar la web perquè torni a poder operar en territori espanyol.

Per a qui vulgui sumar-se, en el document anterior es facilita:

  • com a clients de ISP: telèfons per a cridar a atenció al client (repetides vegades millor), plantilla de correu, comptes de twitter i idees de tuits.
  • com a "ciutadans": twitter de ministeris implicats, contacte del "intergrup" per a drets reproductius
  • com a usuària de xats amb emojis: text d'informació i difusió
  • com a usuària de android, windows o mac: link per a continuar fent
  • proves amb ooni: https://frama.link/test-censura-women-on-web

Que no els surti gratis la censura!