Taller gratuit de seguretat digital feminista al mòbil - Biennal de Pensament Barcelona

Notícies

04.10.2018 - 14:34
Àmbits de Treball: 

Quantes vegades al dia mires el teu mòbl? I quantes vegades t'has posat a pensar en la quantitat de dades que aquest petit aparell produeix? Tota aquesta informació queda registrada: els nostres missatges i cerques, les nostres fotos i likes, els llocs per on passegem i les antenes a les que ens connectem. Què diuen aquestes dades de nosaltres? Quina història expliquen i qui hi accedeix?

Des de la Biennal de Pensament Barcelona Ciutat Oberta i Donestech et convidem a participar del 'Taller de seguretat digital al mòbil i autodefensa feminista', en el que aprendrem a controlar la petjada digital que deixa la nostra activitat en línia i pensar estratègies d'autodefensa digital feminista, centrades en els nostres dispositius mòvils. La formació es realitzarà a l'Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana i té una durada de 3 hores. Podràs escolir entre 3 opcions de data, i es necessita inscripció prèvia.

El taller està dirigit a dones, lesbianes i trans de totes les edats que utilitzin mòbils de manera quotidiana i desitgin enfortir les seves pràctiques de seguretat digital. Totes les eines i recursos que es mostraran són accessibles, gratuïtes i de programari lliure, per consolidar una base de coneixement que podrà ampliar-se de manera autodidacta amb recursos de la xarxa ciberfeminista.

Lloc:
Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana, Av Rasos de Peguera 232.
 
Dies i hores:
    Taller 1: dilluns 29 d'octubre, de 17 a 20h.
    Taller 2: dimarts 30 d'octubre, de 17 a 20h.
    Taller 3: dimecres 31 d'octubre, de 17 a 20h.
 
Participants per taller: Màxim 25
 
Inscripcions:
Taller gratuit!!
 
Més informació:
Web de la Biennal de Pensament: https://www.biennalciutatoberta.barcelona/ca