refugiades i migrants de Barcelona: Comença una nova carrera en el sector de la tecnologia

Notícies

facilitadora i migrant davant portàtil
17.02.2021 - 21:27
Àmbits Temàtics: 

Apreneu a convertir-vos en desenvolupador web junior professional a través de MigraCode. No necessiteu una formació tècnica: només necessiteu una motivació (súper) alta per unir-vos. Oferim un curs tant en anglès com en castellà, però els nostres materials estan sempre en anglès.

Estudiar a Migracode requereix esforç i temps al vostre costat. Oferim dues activitats setmanals a l’aula. A més d’aquestes classes, heu de treballar diàriament en els deures. Un cop us acceptin com a estudiants, rebreu els horaris específics. Sense una dedicació elevada, no podreu acabar MigraCode.

Llegiu més informació o sol·liciteu-la directament desplegant-la fins a baix. Assegureu-vos de llegir tota la informació abans de sol·licitar-la.

 

Per què estudiar a Migracode?

ACCÉS OBERT

Sense costos de participació, ús gratuït d’ordinadors portàtils i ús obert d’espais de treball

 

OPORTUNITATS DE TREBALL

Connectant-vos a empreses, suport amb la cerca de feina i ajuda amb la preparació del treball

 

UNA GRAN COMUNITAT

Forma part de la nostra comunitat i coneix a gent de diferents orígens

 

SUPORT SUPLEMENTARI

Rebre més que només educació: formes de suport psicosocials, legals i altres

 

 

 

Què aprendràs?

 

 

Introducció:
Git & The Terminal

La primera setmana, obtindreu una introducció al món de la codificació, que inclou explicacions sobre com utilitzar el terminal, què és GitHub i per què l’utilitzarà i com “empènyer” el lloc web que vau fer durant el procés d’aplicació.

 

 

Mòdul 1:
HTML i CSS

HTML i CSS són els components bàsics de qualsevol lloc web i en aquest mòdul us ensenyem a utilitzar-los bé. Aprendràs a crear llocs web moderns i sensibles i et prepararà per als següents mòduls.

 

 

 

Mòduls 2-4:
JavaScript

Al llarg de nou setmanes, us aprofitem per escriure el vostre primer programa javascript fins a les eines i tècniques més modernes. Aprendràs a fer interactiu el lloc web i a escriure un codi net i excel·lent. 

 

 

Mòdul 5:
Reacciona

React és un marc modern que facilita la creació de llocs web complexos de manera reutilitzable. En aquest mòdul ensenyem com funciona React i per què és una manera fantàstica de fer llocs web.

 

 

Mòdul 6:
Node

Node.js és un entorn de temps d’execució de codi JavaScript obert, multiplataforma, back-end que executa codi JavaScript fora d’un navegador web. En aquest mòdul, us ensenyem a utilitzar Node de manera més eficaç.

 

 

Mòdul 7:
Bases de dades

Les bases de dades són essencials per a qualsevol aplicació web moderna i s’utilitzen en molts idiomes. En aquest mòdul ensenyem la teoria que hi ha darrere de les bases de dades alhora que mostrem la implementació d’una base de dades.

 

 

Mòdul 8:
Projecte de la vida real

A la darrera part del nostre curs, treballaràs en petit equip per desenvolupar un producte. El projecte és una simulació de com hauries de treballar en una empresa de tecnologia i us anima a combinar totes les coses que heu après durant el curs.

 

 

Mòdul 9:
Habilitats suaus

Durant tot el curs, oferim diversos entrenaments en habilitats suaus per preparar-vos completament per treballar en equip dins d’una empresa de tecnologia. Per exemple, oferim entrenaments eficaços en comunicació, entrenaments de personalitat i sessions de formació professional en redacció.