Proyecto UNA: Vermaky per la nova publicació "La viralitat del mal"

Notícies

Les dues portades (català i espanyol) del llibre: als llibre una il·lustració d'un mòbil amb elements fantàstics al voltant
02.11.2023 - 11:17
Campanya
Àmbits Temàtics: 
Àmbits de Treball: 

Proyecto UNA és un col·lectiu millennial d'escriptura que investiga noves formes digitals de creació de comunitat i propaganda política, i se centra en les estratègies de resistència feminista davant de la reacció conservadora. Ha publicat Leia, Rihanna & Trump: de com el feminisme ha transformat la cultura pop i de com el masclisme reacciona amb terror (2019), on analitza fenòmens com l'androsfera, les noves formes de feixisme contemporànies o les batalles per la representació a les xarxes socials i el món friqui.

Abanda de ser molt conegut a les xxss, com ara a X, també ho és pel seu llibre Leia, Rihanna & Trump amb l'editorial Descontrol, que pots descarregar en pdf si no pots pagar-lo.

I ara llancen un Vermaky per la seva nova publicació "La viralitat del mal", un assaig de Projecte UNA on analitzaran els discursos d'odi a internet, a qui beneficien i com els podem combatre.