Presentació del projecte FemBloc, intercanvi i debat entorn l'abordatge de les VMD a Catalunya

Imatge
Imatge
Àmbits de Treball

És un plaer per nosaltres convidar-vos a la primera presentació pública de FemBloc, un projecte format per Alia i Donestech, la Universitat de Barcelona, Calala Fondo de Mujeres, i les expertes Alex Hache i Laia Serra, finançat pel programa europeu Rights, Equality and Citizenship 2020. El principal objectiu és desenvolupar un model d’abordatge de les violències masclistes digitals (VMD) a Catalunya, tenint en compte del context legal i polític favorable a aquest tipus d’iniciativa. Ho farem a través de la implementació d'un pilot d'una línia d'atenció i suport des d'abril a juny de 2022, i activitats formatives i d'incidència paral·leles.

Una de les prioritats per nosaltres és generar xarxa i sinergies entre FemBloc i les entitats, serveis i institucions que treballen en la prevenció i atenció de les violències masclistes per tal de poder treballar conjuntament i millorar l’abordatge sumant forces i expertesa. És per això que ens complau convidar-vos a la trobada de presentació de FemBloc i de debat entorn l’abordatge de les violències masclistes digitals a Catalunya, que ens servirà per presentar-vos la feina feta, el pilot de la línia d’atenció i suport, i desenvolupar i consolidar propostes conjuntes de col·laboració.

Podeu triar si venir a la sessió online (21 de març, de 18 a 19:30h) o a la presencial (22 de març al CC Pati Llimona, de 11:30 a 13:30h). Per a la trobada presencial hi ha aforament limitat, i per això és imprescindible la inscripció prèvia. Totes les mesures de seguretat Covid estaran assegurades.

Enllaç d’inscripció

Perquè FemBloc segueixi i pugui arribar al màxim de persones possible, us necessitem a totes!

Logo FemBloc