LeechBlock: controla on i el temps que passes a internet

Notícies

logo amb fons de quadrast taronja
07.04.2023 - 14:25
Àmbits Temàtics: 

LeechBlock NG és una eina de productivitat senzilla: una extensió de navegador web dissenyada per bloquejar aquells llocs que fan perdre el temps que poden xuclar la vida de la vostra jornada laboral. (Ja ho sabeu: els que rimen amb 'Blue Cube', 'Space Hook', 'Sticky Media', 'Quitter' i similars.) Només heu d'especificar quins llocs bloquejar i quan bloquejar-los.

LeechBlock està disponible per a Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge i altres Chromium-based browsers com Brave, Opera i Vivaldi.

Podeu especificar fins a 30 conjunts de llocs per bloquejar, amb diferents hores i dies per a cada conjunt. Podeu bloquejar llocs en períodes de temps determinats (p. ex., entre les 9 a. m. i les 5 p. m.), després d'un límit de temps (p. ex., permetre fins a 10 minuts cada hora) o amb una combinació de períodes de temps i límit de temps (p. 10 minuts cada hora entre les 9 i les 17 hores).

Els llocs a bloquejar es poden especificar mitjançant comodins (p. ex., *.somesite.com) i excepcions (p. ex., +allowme.somesite.com).

Amb la funció de bloqueig, podeu bloquejar llocs immediatament durant una durada especificada.

També podeu establir una contrasenya o un codi d'accés aleatori per a la pàgina d'opcions de LeechBlock, només per frenar-vos en moments de debilitat!

Nota important núm. 1: LeechBlock no està dissenyat per al control parental ni per bloquejar contingut ofensiu. Es recomana que no intenteu utilitzar-lo per a aquests propòsits.

Nota important núm. 2: tot i que LeechBlock us impedeix navegar pels llocs (en els moments especificats), és possible que encara permeti que el vostre navegador es connecti breument a aquests llocs (de manera que, per exemple, la vostra adreça IP encara estigui registrada pel lloc bloquejat). Si voleu evitar aquesta connexió, hauríeu d'utilitzar algun mètode de bloqueig de nivell inferior (per exemple, instal·lar i configurar un gestor de fitxers HOSTS com HostsMan).