La línia d’atenció FemBloc fa una pausa durant les vacances d’agost

Imatge
Àmbits Temàtics

L’experiència pilot de la línia feminista d’atenció a les violències masclistes digitals FemBloc fa una pausa després de quatre mesos de recorregut. Sentim que necessitem aquesta pausa per descansar i començar a planificar com seguim a partir d’aquí. Ha sigut una experiència curta però molt positiva, on hem donat acompanyament a més de 30 persones amb una diversitat de perfils i situacions.

Volem buscar maneres de poder seguir amb la sostenibilitat de la línia, perquè el pilot ens ha confirmat que és molt necessària per poder acompanyar a les persones que viuen violències digitals, treballar l’apoderament digital i poder contribuir a que Internet sigui una mica més segura i lliure. El pilot també ens ha ensenyat moltes coses, i és per això que volem aprofitar aquests aprenentatges per seguir repensant el model d’atenció.

Així doncs, la nostra idea és obrir altra vegada al setembre, seguirem informant a través del Twitter de @fembloc_ i el web.

 

On pots contactar en cas que necessitis suport?

Serveis i oficines d’atenció a la dona

Telèfon d’atenció a la víctima: 900 900 120

Servei d’Atenció, Recuperació i Acollida de Barcelona

Si ens vols contactar per assessorament (per temes no urgents), pots enviar-nos un correu a infoatfembloc [ punto ] cat (info[at]fembloc[dot]cat)

 

+info:

Estudio: Servicios y líneas de atención que dan apoyo a personas que enfrentan violencias machistas digitales: modelos de atención
Documentación  Fembloc