KIT contra les violències masclistes on-line

Notícies

15.01.2019 - 17:28
Àmbits de Treball: 

Des de Donestech us oferim aquest nou KIT contra les violències masclistes on-line que us servirà per poder conèixer aquestes violències i avançar cap a unes relacions digitals lliures i segures per a totes.

Des d’una posició crítica i feminista, introduïm les violències masclistes on-line i, sobretot, posem a la vostra disposició una sèrie de propostes, recursos i iniciatives per a que ens cuidem, ens defensem, contrarestem i alteractuem davant d’aquestes violències.

Aquest KIT creiem que resultarà molt útil per a les dones i persones LGTBIQ*, especialment per aquelles dones violentades, però també les destacades, les feministes i dissidents sexuals i de gènere que es veuen afectades per aquestes violències on-line de forma creixent. Us animem a utilitzar aquest KIT tant de forma preventiva com reactiva i esperem que us sigui d’utilitat.

Aprofitem la ocasió per donar les gràcies a totes les persones, col.lectives, entitats i institucions que ho han fet possible. Podeu consultar la nostra publicació i guia més extensa relacionada aquí