#Fediverse15: Presentació del FediLlibret a La Impossible

Imatge
Àmbits Temàtics

Barcelona, 18 de maig

La presentació del FediLlibret es farà a la llibreria La Impossible el dijous 18 de maig pel 15 aniversari del Fedivers per @titi.

  • Adreça: carrer Provença 232

    Entre Enric Granados i Aribau, xamfrà mar.

  • Hora: de 19h a 20h

    Es prega puntualitat al sortir perquè les llibreteres pleguin a l'hora.

  • Arribar: en metro L5 Diagonal o en FGC parada Provença. Un cop sortim del metro o dels ferrocarrils, hem de caminar direcció Llobregat. Passat Balmes, ja hi ha Enric Granados.

Ubicació de La Impossible a OpenStreetMap

Ja tinc el llibret i ha quedat molt bufó. Ara toca presentar-lo per l'aniversari de la Fedi!

Codi font i pdf

El dia 18 també publicaré el codi font (perquè el llibret sigui realment reusable) i el pdf (per facilitar-ne la descàrrega i lectura).

Igualment, m'agradaria fer-ne una versió amb exeLearning o alguna eina de l'estil perquè sigui totalment accessible via web. O almenys, posar-lo a la web de Fedicat.

En paper

Com ha estat una comanda molt reduïda, només n'hi ha una vintena de disponibles i només se'n podrà fer comanda a La Impossible: via llibres.cat, per correu, telèfon o en persona.

Traduccions

Em fa molta il·lusió que m'hagin contactat per traduir-lo i sembla ser que la primera traducció es farà del català a l'eusquera. Moltes gràcies, Fedibertsoa!

La segona, m'encantaria que fos del català a l'esperanto. Si algú s'anima, que em contacti i ho amanim. Crec que si ens ajuntem quatre o cinc, el podríem traduir molt còmodament :)