F5: 3 clips per combatre les violències masclistes digitals

Imatge
Àmbits de Treball

Dintre de la campanya F5 de Donestech, varem fer una col·laboració amb el Departament d’Igualtat i Polítiques LGTBI de l'ajuntament de Sant Joan Despí. Vam fer dos cicles de tallers (primer i segon) i després, per ajudar en la difusió de prevenció de Violències de Gènere Digitals, aquests 3 clips amb CoopTecniques

 

 

Ganes de practicar #sexting?

El sèxting és una pràctica sexual que consisteix en l’enviament de fotografies o vídeos de contingut sexual amb el consentiment de les persones que hi participen.👉 Si vols enviar i/o rebre fotos o vídeos de caràcter íntim i/o sexual, pren nota i aprèn com fer sèxting segur!📲 Explora les eines que t’oferim i gaudeix! 

Aquestes festes protegim-nos!

Creus que algú podria estar accedint als teus comptes o dispositius sense permís? És alguna persona propera que està invadint la teva privacitat, com ara una exparella o un familiar?Segon vídeo de la sèrie realitzada per Donestech + @cooptecniques per a l’ @ajuntamentsantjoandespi @donesdespi💜 Si sents que alguna cosa no va bé, valora si vols més autonomia en la teva privacitat i desconnecta si et cal!📲 Segueix aquests consells per assegurar els teus comptes i dispositius i pren el control de la teva privacitat!

 

El que passa a les xarxes és tant real com el que passa fora de la pantalla!

Així ho explica el primer vídeo d’una sèrie realitzada per Donestech i @cooptecniques per a l’ @ajuntamentsantjoandespi @donesdespi🌐 En una Internet segura, ningú hauria de rebre una agressió al connectar-se. 💻 Entre totes i tots construïm una Internet que posi la cura en el centre!💜 Cuidem de les relacions als espais digitals de la mateixa manera que tenim cura de les relacions als espais presencials.

Direcció: @evalobaa de Donestech

Guió: Eva Cruells, Violeta Zamora, Iris Coromines de Donestech

Direcció audiovisual: @cooptecniques

Il·lustracions: @dileodile

Animació digital: @mariellepaon

Locució: Patricia Bertolin

Estudi de so: @metalacademy_schoolofmusic

Música: Tropical summer (joystock)@stopvmo #25N #violènciesonline #xarxeslliuresdeciberviolències #xarxeslliuresdeviolència