El proper 28 d'octubre "AL LÍMIT. Ofenses, contradiccions i humor feminista"

Notícies

poster
23.10.2020 - 13:45
Video
Àmbits Temàtics: 
Àmbits de Treball: 

"AL LÍMIT. Ofenses, contradiccions i humor feminista"

Reconèixer els propis límits és molt probablement el pas necessari per poder superar-los o, si més no, eixamplar-los: aquesta és la premissa d’un acte que vol ser un punt de trobada entre dones i homes que, ja sigui amb la seva obra, a través de l’humor o amb el seu cos, ens posen al límit. Ens ofenen? Molt a qui no es reconeix feminista, però de vegades també una mica a la resta. Ens qüestionen? Totalment. Ens contradiuen? Sempre. Precisament per això ens són tan necessàries.

AL LÍMIT! és un diàleg a cinc veus que vol reflexionar sobre què ens ofèn, quines són les nostres contradiccions, de què podem i sabem riure i de què no. Comptarem, entre d’altres, amb l’activista Pol Galofré, la directora de teatre Denise Duncan, l’actriu Júlia BarcelóAnna G, de Komando Gordix, i l'activista Miriam Hatibi.

 

"OYE POLO. Monòlegs a duo"

Les seves protagonistes defineixen Oye Polo així: “mitja hora de turra i propaganda proavortista a càrrec de dos productes de l'adoctrinament de gènere més nostrat, Ana Polo i Oye Sherman. Han aconseguit tímids aplaudiments i gent gran abandonant la sala en la seva gira per Catalunya”. És evident que promet.

 

“Al límit” és la tercera activitat coordinada per la professora universitària Núria Vergés i Bosch i la poeta i gestora cultural Mireia Calafell Obiol (La Sullivan) entorn de l’exposició “Feminista havies de ser”.

L'activitat es podrà seguir en directe a través del canal youtube del Palau Robert: