DownThemAll! Baixa tots els arxius d'una pàgina de cop

Imatge
Àmbits Temàtics
Àmbits de Treball

(tradució d'aquesta pàgina en anglès. Els vídeos són en anglès)

És una extensió revisada per Mozilla Firefox

DownThemAll! (Descarrega-lesTotes) és una extensió dissenyada per a persones que han de descarregar molts fitxers i no volen fer clic a cada enllaç individual. Les subcarpetes i el canvi de nom de les màscares també us ajuden a ordenar les baixades ràpidament. Els filtres personalitzables us ajudaran a seleccionar ràpidament quins enllaços voleu descarregar,

A més, DownThemAll! inclou la funció OneClick que seleccionarà fitxers mitjançant els últims filtres i preferències utilitzats.

 

Avís de privadesa

DownThemAll! no recull cap informació personal!

Tota la informació, com ara les vostres preferències i descàrregues, només s'emmagatzema al vostre navegador, sota el vostre control total, i als desenvolupadors de DownThemAll! no tenen accés a aquesta informació. DownThemAll! no està monetitzat i no conté anuncis. El projecte es finança amb donacions, inclòs el temps que els desenvolupadors i els traductors dediquen a mantenir el projecte.

Començant

Després d'instal·lar DownThemAll! hi haurà un botó nou a la barra d'eines del navegador. Podeu afegir o eliminar aquest botó mitjançant les preferències de personalització del vostre navegador. El botó us ofereix un accés ràpid i fàcil a DownThemAll! principals característiques.

  • DownThemAll! + OneClick/UnClick per les pestanyes actuals o totes a la finestra actual
  • Afegint descàrregues manualment
  • Obrint el Gestor o les preferències de l'extensió

La majoria dels usuaris voldran començar a utilitzar l'extensió amb DownThemAll! acció, que mostra una finestra de selecció per a la pestanya actual on podeu seleccionar/filtrar els enllaços i els mitjans continguts al lloc web i seleccionar la ubicació on desar els fitxers (dins del vostre directori de descàrregues).

Després de posar a la cua algunes descàrregues, el Gestor s'obrirà en una pestanya nova de manera predeterminada. Podeu canviar aquest comportament perquè no s'obri automàticament o en una finestra nova en lloc d'una pestanya.

Aleshores, el gestor us permetrà iniciar, aturar, cancel·lar o eliminar descàrregues, obrir fitxers completats i molt més.

El vídeo següent mostra com afegir i gestionar algunes descàrregues:

 

Un cop hàgiu configurat els vostres paràmetres i filtres preferits, podeu accelerar les futures cues mitjançant OneClick!


Menú contextual

DownThemAll! també està disponible al menú contextual (clic dret sobre els elements d'un lloc web). Juntament amb les accions habituals, els menús contextuals també ofereixen la manera de posar en cua enllaços, imatges o vídeos individuals.


Afegint descàrregues manualment

DownThemAll! permet afegir descàrregues manualment. Si més admet lots, on els enllaços segueixen un patró determinat, p. "imatge1" a "imatge10".


Preferències

L'extensió també inclou una gran varietat d'opcions i personalitzacions, com ara escollir un tema clar o fosc, triar la traducció a utilitzar, filtres personalitzats i límits de xarxa personalitzats.

Tots aquests paràmetres generals estan disponibles a la pestanya Preferències.

 

Si DownThemAll! encara no està disponible en el vostre idioma, penseu en ajudar-vos. La nostra Guia de traducció explica com traduir l'extensió.

Espero que gaudiu de DownThemAll!

I gràcies per tot el vostre suport, ja sigui en donacions, informant d'errors, ajudant a provar-lo o traduir-lo a la vostra llengua materna!

Descàrrega

Availble from Firefox Add-ons Available in the Chrome Web Store Available on Edge Add-ons Get it from Opera add-ons -->