Convocatòria. Formació en violències de genere, privacitat i seguretat digital des de una perspectiva crítica i feminista. 16 i 17 de Desembre a Barcelona.

Notícies

Combate el sexismo
19.11.2017 - 13:54
Data: 
dissabte, 16 desembre, 2017
Direcció: 
Donestech
Barcelona
Espanya
Àmbits de Treball: 

CAST al final de aquest post

Formació per a dones políticament actives, activistes i defensores de drets humans, feministes i LGTBIQ per a comprendre i detectar violències i atacs masclistes a internet i les xarxes socials així com per a desenvolupar estratègies individuals i col·lectives de autodefensa i cura digital. Es treballaran àmbits relacionats amb la privacitat i protecció digital, per a desenvolupar pràctiques més reflexives, tàctiques, plaenteres i segures amb les tecnologies.

Donestech organitza aquesta formació de dos dies. L’objectiu és capacitar a dones preocupades pel tema de violències masclistes, així com a activistes feministes i LGTBIQ que vulguin millorar les seves pràctiques de protecció i seguretat digital des d’una perspectiva holística i feminista. Aquesta formació busca proveir d’elements de reflexió així com pràctiques amb eines concretes per a desenvolupar una perspectiva holística de la autodefensa i seguretat digital per a integrar aquestes pràctiques en el nostre dia a dia en tots els àmbits dels que participem.

Aquest projecte es realitza des d’ Alia, Associació de dones per la Recerca i Acció. Amb el finançament de l’Ajuntament de Barcelona, Regidoria de Cicles de Vida, Feminismes i LGTBI.

Barcelona 16 i 17 de desembre 2017.

La formació tindrà lloc a Barcelona. Comptarà amb 30 participants i 4 facilitadores. La formació s’impartirà en català i castellà i és gratuïta per a les participants seleccionades, incloent l’esmorzar i dinar. També podem cobrir costos de viatge i allotjament per a algunes persones de fora de Barcelona , indica en el qüestionari de registre si necessites ajuda per a transport i/o allotjament.

Data límit per entregar la sol·licitud:

Divendres 1 de Desembre (23h59) ECT, hora de Barcelona

Formulari tancat, gràcies a totes les que han lliurat una sol·licitud, contactarem les participants seleccionades la setmana que ve.

Sobre Donestech

Donestech és un col·lectiu que, des de 2006, investiga i intervé en el camp de les relacions entre gènere i les noves tecnologies. Han realitzat diverses investigacions i publicacions sobre els processos d'inclusió de les dones en les TIC i, específicament, han treballat en el camp de les tecnòlogues artístiques i les dones hackers. També es dediquen al desenvolupament d'activitats formatives per millorar la privacitat i seguretat digital de les dones i els col·lectius feministes. Per a més informació, podeu visitar http://www.donestech.net/

*****************************************

Convocatoria. Formación en violencias de genero, privacidad y seguridad digital desde una perspectiva crítica y feminista. 16 y 17 de Diciembre en Barcelona.

Formación para mujeres políticamente activas, activistas y defensoras de derechos humanos, feministas y LGTBIQ para comprender y detectar violencias y ataques machistas en internet y las redes sociales así como para desarrollar estrategias individuales y colectivas de autodefensa y cuidados digitales. Se trabajarán ámbitos relacionados con la privacidad y protección digital, para desarrollar prácticas más reflexivas, tácticas, placenteras y seguras con las tecnologías.

Donestech organiza esta formación de dos días. El objetivo es capacitar a mujeres preocupadas por el tema de violencias machistas, así como a activistas feministas y LGTBIQ que quieran mejorar sus prácticas de protección y seguridad digital desde una perspectiva feminista. Esta formación busca proveer de elementos de reflexión así como prácticas con herramientas concretas para desarrollar una perspectiva holística de la autodefensa y seguridad digital para integrar estas prácticas en nuestro día a día en todos los ámbitos en los cuales participamos.

Este proyecto se realiza desde Alia, Asociación de mujeres por la Investigación y Acción. Con la financiación del Ayuntamiento de Barcelona, Regidoria de Cicles de Vida, Feminismes i LGTBI..

Barcelona 16 y 17 de diciembre 2017.

La formación tendrá lugar en Barcelona. Contará con 30 participantes y 4 facilitadores. La formación se impartirá en catalán y castellano y es gratuita para las participantes seleccionadas, incluyendo el almuerzo y comer.
Ademas podemos cubrir los costes de viaje y alojamiento para algunas personas de fuera de Barcelona , indica en el cuestionario de registro si necesitas ayuda para transporte y/o alojamiento.

Fecha tope para entregar la solicitud:

Viernes 1 de Diciembre (23h59) ECT, hora de Barcelona

Formulario cerrado, gracias a todas las que han entregado una solicitud, contactaremos las participantes seleccionadas la semana que viene.

Sobre Donestech

Donestech es un colectivo que, desde 2006, investiga e interviene en el campo de las relaciones entre género y las nuevas tecnologías. Han realizado varias investigaciones y publicaciones sobre los procesos de inclusión de las mujeres en las TIC y, específicamente, han trabajado en el campo de las tecnólogas artísticas y las mujeres hackers. También se dedican al desarrollo de actividades formativas para mejorar la privacitat y seguridad digital de las mujeres y los colectivos feministas. Para más información, podéis visitar http://www.donestech.net/