Consent-O-Matic: extensió del navegador per memoritzar el consentiment de cookies

Imatge
Àmbits Temàtics

Gairebé tots els llocs web utilitzen tecnologies de seguiment per recopilar dades sobre tu. Per llei, sovint necessiten el vostre permís, i és per això que molts llocs web tenen "finestres emergents de consentiment". No obstant això, el 90% d'aquestes finestres emergents utilitzen els anomenats "patrons foscos", que estan dissenyats perquè sigui molt difícil dir que no, però molt fàcil dir que sí. Tot i que l'ús de patrons foscos és il·legal, les lleis no s'apliquen prou, de manera que molts llocs web se'n surten.

Consent-O-Matic és una extensió del navegador que reconeix les finestres emergents CMP (Proveïdor de gestió del consentiment) que s'han convertit en omnipresents al web i les omple automàticament en funció de les vostres preferències, fins i tot si trobeu un disseny de patró fosc. De vegades, és possible que un lloc web no utilitzi categories estàndard i, en aquest cas, Consent-O-Matic sempre intentarà enviar la màxima configuració de preservació de la privadesa.

Fem tot el possible per estar al dia de la majoria de variants de finestres emergents, però és possible que vegeu finestres emergents que Consent-O-Matic encara no pot gestionar. Si ho feu, us agraïm que feu servir el mecanisme de l'extensió per informar-nos de manera anònima del lloc perquè puguem actualitzar les regles. Per fer-ho, feu clic a la icona de l'extensió i premeu "Fés-nos-ho saber" (a iOS premeu primer la petita peça del trencaclosques a la barra d'ubicació). També donem la benvinguda a les contribucions a les regles, mireu com al nostre dipòsit de GitHub a la secció de Codi Font.

Podeu instal·lar l'extensió a Chrome, Firefox, Safari i Edge per a l'escriptori i Safari per a mòbils.

 

Desenvolupat per:

 
 

Instal·lació: