Canòdrom: Viquimarató tecnopolítica a la Viquipèdia / Editatón tecnopolítica en Wikipedia

Notícies

cartell amb les activitats
cartel con actividades
19.05.2021 - 09:06
Àmbits Temàtics: 

Una Viquimarató (marató d’edició) és una activitat en la qual diverses persones s’ajunten amb l’objectiu de crear contingut nou a la Viquipèdia. El 27 de maig celebrarem una viquimarató al Canòdrom per documentar iniciatives sobre tecnopolítica i participació ciutadana en l’enciclopèdia lliure i col·laborativa més gran de món.

Per participar no cal saber editar la Viquipèdia! Aprendrem a recollir i redactar col·laborativament informació rellevant per a la elaboració d’articles en la Viquipèdia.

Aquesta activitat està coordinada per la periodista Patricia Horrillo, experta en Wikipedia, que va fundar Wikiesfera en el 2015 per reduir l’escletxa de gènere en l’enciclopèdia lliure. Amb la participació de ViquidonesUPF.

Dijous 27 de maig de 16.00 a 20.00h, presencialment al Canòdrom

Més informació i inscripcions a la nostra plataforma de participació!

 

 

Editatón tecnopolítica en Wikipedia

 

Una editatón (maratón de edición) es una actividad en la que varias personas se juntan con el objetivo de crear contenido nuevo en Wikipedia. El 27 de mayo celebraremos una editatón en el Canòdrom para documentar iniciativas sobre tecnopolítica y participación ciudadana en la enciclopedia libre y colaborativa más grande del mundo.

Para participar, ¡no hace falta que sepas editar la Wikipedia! Aprenderemos a recopilar y redactar colaborativamente información relevante para la elaboración de artículos.

Actividad coordinada por la periodista Patricia Horrillo, experta en Wikipedia, que fundó Wikiesfera en 2015 para reducir, entre otras, la brecha de género en la enciclopedia libre. Con la participación de ViquidonesUPF.

Jueves 27 de mayo de 16.00 a 20.00h, presencialmente en el Canòdrom

Más información e inscripciones en nuestra plataforma de participación!