Barcelona 27/02: Mitjans. Xarxa d'Educadors i Comunicadors

Notícies

26.02.2007 - 13:04
Direcció: 
La Cuina - Espai Francesca Bonnemaison
Barcelona
Espanya
Àmbits Temàtics: 
Àmbits de Treball: 

YEFF! '07 al PLAYREC '07 Mostra Jove Europea de Produccions Audiovisuals Dins el marc de la III Mostra de Produccions Audiovisuals de Centres Educatius de Barcelona-PlayRec'07 enguany es presenta el projecte europeu i la convocatòria de YEFF!'07 (Young European Film Festival - http://yeff.net/), un festival que recull les produccions realitzades per joves d'entre 15 i 25 anys sobre temes de diversitat cultural.

Aquest acte està especialment adreçat a totes aquelles persones que treballen amb joves i interessades en temàtiques de diversitat cultural. Presentació del projecte Yeff! El projecte reuneix diverses organitzacions europees que treballen amb joves, la producció audiovisual i la diversitat cultural. Dins del projecte, aquest any s'organitza la segona edició del festival, una oportunitat per a joves realitzadors i realitzadores audiovisuals d'intercanviar experiències i donar a conèixer les seves produccions.

El projecte europeu Yeff sorgeix de la reflexió multilateral entre diverses entitats i associacions de 10 països per a la promoció de l'educació en comunicació entre els i les joves. Una de les idees claus és l'organització d'una trobada bianual d'intercanvi entre les diverses estructures que conformen la xarxa Yeff, amb l'objectiu que els i les joves realitzadors finalistes de cada país puguin viure experiències interculturals i, al mateix temps adquirir, coneixements sobre el llenguatge i la creació audiovisuals produint els seus propis films. Per tant, a La Cuina de l'Espai Francesca Bonnemaison el proper 27 de febrer es presenta i s'obre, a l'Estat espanyol, la convocatòria 2007 de produccions de joves que tractin temàtiques relacionades amb la diversitat cultural en un sentit ampli. L'objectiu d'aquesta convocatòria és recollir tot aquest material per fer-ne difusió i promoure l'intercanvi de visions, per tot seguit seleccionar les millors obres per tal que participin a la convocatòria europea. La secció europea del festival Yeff! 2007 tindrà lloc en París del 29 de juny al 7 del juliol 2007 i comptarà amb la presència de joves, educadors i professionals de tota Europa.

Per a més informació: http://www.etecine.kyrnea.com/international/yeff07.html

PROGRAMA

Dimarts 27 febrer 18.30h - 21.00h 18.30 - 19.15h Projeccions 19.15 - 20.00h Presentació del projecte YEFF!'07 20.00 - 21.00h Projeccions La Cuina - Espai Francesca Bonnemaison - C/ Sant Pere més baix, 7 - Barcelona Organitza: Mitjans. Xarxa d'Educadors i Comunicadors (http://www.mitjans.info) Col·laboren: Banda Visual, Teleduca. Educació i Comunicació i Ub TV Amb el suport de: Projecte Educatiu de Ciutat Barcelona (PEC-B) i Programa Sòcrates de la Unió Europea