[31Oct2019] 18h. FEM! creadores feministes d'avui al CCCB

Notícies

11.10.2019 - 11:18
Àmbits Temàtics: 
Àmbits de Treball: 

FEM!

Creadores feministes d’avui

31 octubre 2019 a les 18.30h (obertura de portes 18h)

Debats

Gratuït

Amb Maria Arnal, Flavita Banana, Btoy, Yolanda Domínguez, Sonido Tupinamba, María Cañas, Silvia Albert Sopale, Miriam Reyes, Agnés Mateus, Maria Sevilla, Marga Mbande, Mar C. Llop, Maria Isern, Núria Guiu, Lali Álvarez, Bianca Batlle Nguema, Sònia Gómez i Las Glorias Cabareteras. 

Jornada festiva que reunirà algunes de les creadores implicades amb el feminisme més destacades de l’actualitat amb la voluntat de crear un espai de trobada des d’on reivindicar i celebrar la creativitat. Vol ser, també, un lloc des d’on sumar veus i fer preguntes. Quins imaginaris estan plantejant avui les creadores feministes? Quins reptes proposen i amb quines dificultats topen? Com encaren els perills de la banalització del feminisme? Quines qüestions estem oblidant i per què?

Des de la ferma convicció que la creació és, per damunt de tot, el gest i l’oportunitat de qüestionar-ho tot, les artistes provaran de trobar respostes i n’assumiran el risc amb humor, poesia, música, grafits en directe, monòlegs, dansa i un llarg etcètera.

Sessió comissariada per Núria Vergés i Mireia Calafell en el marc del monogràfic sobre feminismes que publicarà la revista digital IDEES del Centre d’Estudis de Temes Contemporanis.

Amb la col·laboració del Centre d'Estudis de Temes Contemporanis i l'Institut Català de les Dones