Trobades de converses i lectures post VIII Congrés d’economia feminista: Conversa amb Sasha Costanza-Chock

Governança de la intel·ligència artificial, justícia en el disseny i alliberament de la matriu de dominació

Divendres 14 juliol 2023 18:30 h a Ca la Dona – Biblioteca de la planta baixa (espai mixt)

 

Sasha Costanza-Chock visita Barcelona al juliol, que millor que quedar a Ca La Dona, donar-li la benvinguda i que ens expliqui els darrers moviments en els tants temes en què està involucradi i puguem reflexionar juntis, i aprofitarem per reflexionar a partir de la relatoria del Congrés. Després, per a qui s’animi, ens n’anirem a sopar i ballar juntis per la ciutat.

Sasha Costanza-Chock, Ph.D. (elle/ella) és uni investigadori i dissenyadori que treballa per donar suport a processos liderats per les comunitats que construeixen poder compartit, desmantellen la matriu de dominació i promouen la supervivència ecològica. És una trans* femme no binària. El seu llibre més recent, Justícia en disseny: pràctiques comunitàries per construir els mons que necessitem (Angles, MIT Press, 2020), està disponible gratuïtament a design-justice.pubpub.org. Sasha va ser ponent online del VIII Congrés d’economia feminista celebrat a Barcelona el març de 2023.

Aquesta trobada està promoguda pel grup de recerca-acció Dimmons, en col·laboració amb Ca la Dona

Mayo Fuster Morell (Dimmons), moderarà la sessió, incorporant reflexions de la relatoria del recent VIII Congrés d’Economia Feminista, que va tenir lloc a Barcelona el març de 2023 i va abordar, entre altres debats, temes de digitalització, ecologia i metodologies feministes en què Sasha ha treballat. 

Amb aquesta trobada volem donar inici a una proposta per compartir trobades de conversa i lectures en temes relatius a l’economia feminista – post la celebració del VIII Congrés a Barcelona – a la tornada de l’estiu.

  • Hora: 18:30 h
  • Lloc: Ca La Dona Carrer Ripoll, 25
  • 08002 Barcelona

Després, qui vulgui, podrà anar a sopar i es farà una trobada informal.