[25N- 17.30h al Palau Robert] Donestech participarà en la Xerrada en ronda “ViolèncieS MasclisteS. Una Mirada fractal a les violències que més ens afecten”

Imatge
Xerrada “ViolèncieS MasclisteS. Una Mirada fractal a les violències que més ens afecten”
Àmbits de Treball

ViolèncieS MasclisteS és un acte de xerrada en ronda que commemora el 25N, dia internacional contra les violències masclistes, i que té com a objectiu fer visible amb una mirada fractal la manera com, des de diferents àmbits i situacions, es teixeix aquesta resposta, a més de ser –perquè no pot ser d’altra manera– un acte de denúncia i de lluita.

Com les activitats anteriors, es podrà seguir en directe al canal YouTube del Palau Robert el dimecres 25 de novembre, a les 17.30 hores. L’aforament per a l’acte és limitat. Es pot fer la inscripció per assistir-hi al web del Palau Robert, i s’anunciarà quan l’aforament estigui complet tant al web com a les xarxes socials.  Les activitats s’organitzen amb totes les mesures de seguretat vigents

La xerrada en ronda  “ViolèncieS MasclisteS. Una Mirada fractal a les violències que més ens afecten” plantejarà com a punt de partida que la violència masclista es manifesta en plural, amb més o menys visibilitat i contundència, però sempre amb la mateixa urgència d’una resposta construïda des dels feminismes. S’hi debatrà sobre les violències masclistes i com es defineixen, qui les exerceix i per què encara són possibles, els impactes que tenen i amb quines estratègies s’han de confrontar.

En aquesta ocasió comptarem amb la participació de la cofundadora de Tamaia, Beatriu Masià, l’advocada Carla Vall i Duran, la cantant Queralt Lahoz, la professora Barbara Biglia, Paqui Perona Cortés de Veus Gitanes, Eva Cruells López de Donestech i de SURT,  l’artista Núria Güell, Janet de Putes Llibertàries, Montserrat Joan i Torra de Perifèries Urbanes, i Carme Riu Pascual de dones no estàndards.

L’acte serà relatografiat en directe per l’artista Clara Tanit Arqué i la música de l’acte anirà a càrrec de la Dj Maria Ramos (Femnoise).

Aquesta és l’activitat cloenda del cicle organitzat pel Palau Robert, coordinat per la professora Núria Vergés i Bosch i la poeta Mireia Calafell Obiol (La Sullivan), coincidint amb l’exposició “Feminista havies de ser”, que reivindica el feminisme per transformar la societat i que es pot visitar fins al 8 de desembre.

Les sol·licituds per assistir a l’acte es poden fer a través d’aquest enllaç: http://palaurobert.gencat.cat/ca/exposicions/sala3/2020/feminisme/activitatsfeminisme/enquesta/