Curs sobre Activisme Artístic a la Xarxa

Notícies

06.09.2016 - 13:59
Direcció: 
Emilia Coranty, 16
08018 Barcelona
Espanya
Àmbits Temàtics: 

TEMA DEL CURS:

Activisme artístic a internet

 

DATES:

3. - 29. d’Octubre

 

IDIOMA:

Les classes i les xerrrades serà en anglès

 

UBICACIÓ:

Hangar, Barcelona,

 

Data límit d’inscripció anticipada: 29 d’Agost

Data límit d’inscripció estàndard: 3 d’Octubre, coincidint amb l’inici del programa

 

La inscripció a espanyols i catalans té un descompte especial.

 

info [arroba] schoolofma.org

schoolofma.org

 

......................................................................................................................................................

Aquest curs es centrarà en explorar internet i el software des d’un punt de vista crític i en analitzar l’impacte social i polític que se’n genera. Els participants aprendran a utilitzar eines tècniques per intervindre a la xarxa de forma de efectiva. En lloc d’acceptar simplement i amb resignació o desconeixement les tecnologies que se'ns presenten, investigarem de forma crítica les seves intencions i els seus efectes, a més de descobrir les oportunitats que aquestes mateixes ens aporten per utilitzar-les en la seva contra o aprofitar-les per promoure canvis socials.

 

En aquest taller intensiu guanyaràs:

  • Coneixement avançat sobre els efectes subliminals d’internet, diferents softwares, la interfacei la interacció d’aquestes eines tecnològiques que utilitzem diàriament.

 

  • Formació tècnica sobre la renderització de les pàgines web i com manipular-les amb facilitat mitjançant eines molt accesibles basades en navegador.

 

  • Experiència de primera mà en llenguatges i eines de programació per crear el teu propi projecte - HTML, CSS, Javascript i JQuery.

 

  • Competència pràctica sobre com organitzar data, fer web scrapingi classificar i recuperar documents de grans corporacions.

Visita la nostra pàgina web per saber-ne més i inscriure’t: http://schoolofma.org.