Cura del grup: manté els teus contactes més segurs: Open Contacts

Notícies

Open Contacts log/històric d'ús
Open Contacts edició de contacte
Open Contacts preferències
18.04.2022 - 11:04

Una font de dades que és molt valuosa al món dels data brokers/agents de borsa per a dades/revenedors de les nostres dades és la llibreta de contactes perquè permet definir la nostra xarxa comunicativa més propera. Moltes apps gratuïtes que ens instal·lem sense adonar-nos agafem tota l'agenda. Per això es recomana revisar els permisos de de les apps.

Però encara més segur és tindre-la a un lloc que no és estàndard del telèfon per tal de protegir-les. Com escollir una bona? F-droid és un repositori d'apps per Android (el mateix que Google Play) que té totes les seves apps de codi obert i revisat per la comunitat internacional que es cerciora de que l'app fa el que diu i que no agafe dades que no necessita, curant per la seguretat i privacitat de la persona usuària. Si vols afegir aquest repositori al teu Android, segueix les instruccions que trobaràs al vídeo d'aquesta notícia.

Una d'elles és Open Contacts

Una base de dades diferent per a contactes per seguir-los privats només a tu.
Fins i tot encara que no estem tenint qualsevol problema que comparteix el nostre número mòbil amb totes les festes  terceres, les persones en el nostre llibre de telèfon podrien tenir. No hauríem de ser compartint la seva informació de contacte en línia.

Aquesta aplicació salva els contactes en la seva base de dades pròpia separen des de contactes d'androide. D'aquesta manera no altra aplicació seria capaç d'accedir contactes.
Pot ser utilitzat a lloc del vostre *default telèfon(*dialer) aplicació. Pot importar contactes des de *vCard fitxers. Així que podem exportar Android contacta i importa a aquesta aplicació.
Manté trucar registre també. També mostra el nom de la persona  a rebre trucada