Convocatòria. Formació en seguretat i privacitat digital des de una perspectiva crítica i feminista. 3 i 4 de Desembre a Barcelona.

Notícies

09.11.2016 - 10:37
Direcció: 
Barcelona Barcelona
Espanya
Àmbits Temàtics: 

Formació per a activistes i defensors de DDHH feministes i Lgtbi en privacitat i protecció digital, per a desenvolupar pràctiques més reflexives, tàctiques, plaenteres i segures amb les tecnologies.  

 Donestech organitza aquesta formació de dos dies. L’objectiu és capacitar a activistes feministes i Lgtbi que vulguin millorar les seves pràctiques de protecció i seguretat digital des d’una perspectiva holística i feminista. Aquesta formació busca proveir d’elements de reflexió així com pràctiques amb eines concretes per a desenvolupar una perspectiva holística de la seguretat digital i integrar aquesta pràctica en el nostre dia a dia en tots els àmbits dels que participem.  

 Aquest projecte es realitza des d’ Alia, Associació de dones per la Recerca i Acció. Amb el finançament de l’Ajuntament de Barcelona, Regidoria de Cicles de Vida, Feminismes i LGTBI.

Barcelona 3 i 4 de desembre 2016

La formació tindrà lloc a Barcelona. Comptarà amb 20 participants i 3 facilitadores. La formació s’impartirà en català i castellà i és gratuïta per  a les participants seleccionades, incloent l’esmorzar i dinar.

No es podrà facilitar beca de transport i en el cas de que sigueu de fora de Barcelona i necessiteu d’allotjament us en podrem facilitar un. 
   
  Per a inscrure't has presentar la teva sol·licitud en aquest formulari:
http://donestech.limequery.com/468766?lang=es

Si tens problemes amb el formulari online de sol·licitud o per altres aclariments posa’t en contacte amb: donestech [arroba] riseup.net   
 

Data límit per entregar la sol·licitud:
Divendres 25 de Novembre (23h59) ECT, hora de Barcelona

Sobre Donestech

Donestech és un col·lectiu que, des de 2006, investiga i intervé en el camp de les relacions entre gènere i les noves tecnologies. Han realitzat diverses investigacions i publicacions sobre els processos d'inclusió de les dones en les TIC i, específicament, han treballat en el camp de les tecnòlogues artístiques i les dones hackers. També es dediquen al desenvolupament d'activitats formatives per millorar la privacitat i seguretat digital de les dones i els col·lectius feministes. Per a més informació, podeu visitar http://www.donestech.net/