(español separado por /)
🗓️Dilluns, dimarts i dijous de 10 a 19h / Lunes, martes y jueves de 10 a 19h...
(español separado por /)
🗓️Dilluns, dimarts i dijous de 10 a 19h / Lunes, martes y jueves de 10 a 19h...
Visualitzacions, audiovisuals, comics, festes, campanyes, Labexperimentació
Anem treballant i acompanyat les nostres formacions i investigacions amb creacions en diversos formats. Hem treballat l'audiovisual, el còmic, les visualitzacions informàtiques, el disseny gràfic, creacions musicals, esdeveniments tecnocartístics etc...
Tallers, seminaris, manuals, kits, guies, webinaris de Donestech i en col.laboració amb altres entitats, institucions i col.lectius:
Donestech participa de diversos projectes formatius per al foment de la inclusió de les dones en les tecnologies, per a potenciar una formació en tecnologies en perspectiva de gènere, així com per comprendre i treballar la seguretat digital i el gènere.
Codi Lela/Donestech es va iniciar el 2006 com una recerca social activista sobre dones i tecnologies. A partir de llavors s'ha seguit investigant i realitzant multitud d'accions relacionades. Trobareu: explicació projectes, informes recerca, publicacions acadèmiques, articles premsa etc...
La investigació en gènere i tecnologia s'ha centrat en estudiar l'exclusió de les dones de les TIC i, inversament, les experiències de les dones i les seves estratègies per incloure en les TIC han rebut menys atenció. Motivades per les nostres experiències tecnoactivistas i l'observació d'una remarcable presència de dones en elles, amb Donestech hem invertit el paradigma i ens hem dedicat a investigar les trajectòries d'(auto)inclusió i accés de les dones en les TIC.
Fenòmens com el ciberassetjament, el discurs d'odi, la censura, el xantatge i la vigilància vulneren el dret de les dones i les persones LGTIQ a la privacitat, la feina, la participació pública, la llibertat d'expressió i opinió, així com de ser lliures de qualsevol tipus de violència. Per això, des de donestech volem contribuir a desenvolupar nivells de confiança i una major sensació de seguretat quan utilitzem tecnologies per crear continguts, relacionar-nos, fer créixer xarxes de confiança i de transformació.
Des del nostre col·lectiu portem a terme una sèrie d'investigacions orientades cap a la formulació, anàlisi i desenvolupament d'accions des de, amb i per a les relacions de les dones i les TIC. Per les característiques de les experiències, temàtiques i metodologies que tractem hem anat desenvolupant el que anomenem ciberfeminisme de investigacció.
Tot allò que relaciona les dones amb les tecnologies, les seves trajectòries d'accés, usos, pràctiques i desitjos.
En aquest àmbit aprofundim en les relacions de les dones hackers, programadores i desenvolupadores amb les tecnologies.
Un viatge a l'univers de les tecnoartistes, dones artistes que utilitzen les tecnologies en diferents àmbits de creació i transformació.