Crida a la participació en les jornades "Diàlegs feministes entre l'acció i la investigació: educació, ocupació i salut"

Notícies

09.11.2015 - 11:33

 En el marc de les III Jornades de Recerca de l'iiEDG  "Diàlegs feministes entre l'acció i la investigació: educació, ocupació i salut", que tindran lloc els dies 8, 9 i 10 de Juliol a la Universitat de Barcelona (Facultat de Geografia i Història), us convidem a presentar propostes de participació sobre campanyes, iniciatives o accions que estigueu duent a terme des del vostre col·lectiu

 

Les III Jornades de Recerca de l'iiEDG tenen per objectiu posar en diàleg diferents estudis, investigacions i accions que s’estan duent a terme des del feminisme a diferents espais -dins i fora de la universitat- i entre generacions. 

 

En aquest diàleg, es pretén reunir a acadèmiques internacionals i nacionals de diferents generacions, professionals que treballin des d’aquesta perspectiva i a associacions i col·lectius feministes i de dones. La proposta pretén donar el protagonisme a les  joves que treballen amb temes de gènere des de l’acadèmia, la intervenció o l’acció per regenerar les jornades, ampliar mirades, metodologies i continguts i tenir en compte les seves preocupacions i necessitats.

 

En aquest sentit, les activitats de debat i intercanvi prenen especial rellevància en aquestes jornades. Aquests diàlegs se centren en identificar els reptes i les oportunitats del feminisme que porten a la construcció i consolidació de propostes concretes des de l’acció, la intervenció i la investigació en camps múltiples, especialment, en els camps de l’educació, l’ocupació i la salut, per ser uns dels elements analítics constitutius de les polítiques de benestar i del benestar quotidià.

 

Els formats de presentacions són ben diversos, des de comunicacions fins a l'organització de tallers, debats, i es poden presentar fins al dia 15 de maig

 

Podeu trobar més informació al web, i seguir-nos al Facebook/IIIJornadesIIEDG i al Twitter @DialegsFeminist.

 

Esperem les vostres propostes!