Obert el període d’inscripcions a les III Jornades de Recerca de l’IIEDG: Diàlegs feministes entre l'acció i la investigació.


(cat)
Ja està obert el període d’inscripcions a les III Jornades de Recerca de l’Institut Interuniversitari en Estudis de Dones i Gènere (IIEDG): "Diàlegs feministes entre l'acció i la investigació: educació, ocupació i salut", que es duran a terme a la Universitat de Barcelona, Facultat de Geografia i Història els dies 8,9 i 10 de juliol del 2015.
El termini per a realitzar el pagament de la inscripció és el proper 3 de juliol.
Comptarem, entre d’altres, amb la participació de Silvia Federici (activista feminista i professora emèrita de la Universitat Hofstra de Nova York) i de Robert McRuer (activista i professor a la George Washington University). També amb propostes de comunicacions, tallers, miscelànies o intervencions artístiques, taules de debat etc.
Esperem la vostra participació!
 
També podeu seguir-nos a:
 
(es)
 
Ya está abierto el período de inscripciones en las III Jornades de Recerca de l'Institut Interuniversitari en Estudi de Dones i Gènere (IIEDG): "Diàlegs feministes entre l'acció i la investigació: educació, ocupació i salut", que tendrán lugar en la Universidad de Barcelona, Facultad de Geografia e Historia los días 8, 9 y 10 de julio de 2015.
El plazo para realizar el pago de la inscripción es el próximo 3 de julio.
Contaremos, entre otras cosas, con la participación de Silvia Federicci (activista feminista y profesora emérita de la Universidad Hofstra de Nueva York ) y con Robert McRuer (activista y profesor en el George Washington University), además que con propuestas de comunicaciones, talleres, misceláneas o intervenciones artísticas, mesas debate, etc.
Esperamos vuestra participación!
 
También nos podéis seguir por:
 
(en)
You can now register at the III Jornades de Recerca de l'Institut Interuniversitari en Estudi de Dones i Gènere (IIEDG): "Diàlegs feministes entre l'acció i la investigació: educació, ocupació i salut", which will be held at the University of Barcelona, School of Geography and History from 8th – 10th July 2015.
The deadline for payment of the registration is July 3.
Among others, we count on the participation of Silvia Federici (feminist activist and professor emeritus of Hofstra University in New York ) and Robert McRuer (activist and professor at the George Washington University), as well as your papers, workshops, artistic interventions, debates etc. We hope to meet you there!
We expect your participation!
 
You can also follow us by:

Ubicació